Kompetansesenter for motivasjon og prestasjon

om oss

 

hva er Focus?

Focus er et treningssenter med høyt fokus på totalopplevelsen til deg som medlem. Hvert enkelt individ skal føle seg like mye verdt og ivaretatt i forhold til sine behov.

Vi skal skape et miljø hvor alle medlemmer og ansatte hjelper hverandre mot målene sine, men også har fokus på reisen til målet. Vi skal også jobbe med å få opp verdiene i livet til kunden hvor det mentale spiller en stor rolle. Terapauter og Personlig trenere vil jobbe hardt for at du holder motivasjonen oppe 365 dager i året og holder deg skadefri hvor trening vil bli en helt naturlig del av hverdagen din.

Med funksjonell trening i grupper og 1-1 vil dette senteret både heve kompetansen om egen kropp hos medlemmet og Coachene. Vi bruker tradisjonelt utstyr som stenger, baller, skiver, bokser osv som skal bidra med å bruke kroppen til det den er skapt til….. BEVEGELSE!

Styrke, kondisjon, mental trening, vektløfting, egen kroppsvekt trening og kurs i forskjellige sjangre inne for helse er noe av det vi skal kunne tilby på dette senteret.

Vi ser frem imot å styrke ditt fokus!

mvh Truls-Petter

 

The direction of your focus is the direction your life will move. Let yourself move toward what is good, valuable, strong and true.

- Ralph Marston